Ensileringsmiddel: Et værktøj til at bevare proteinet
Mælkeproducent Jacob Stensig, Holstebro, tilsætter ensileringsmidler til sin græsensilage for at bevare proteinindholdet og proteinkvaliteten.

Mælkeproducent Jacob Stensig, Holstebro, har brugt ensileringsmidler i flere år. Her ses han med Dianna Christensen fra Lallamand Nordic og Carsten Holmgaard (th.) fra Vestjyllands Andel. Fotos: Tenna Bang
Intet er for godt til Blæsbjergs 600 malkekøer, heller ikke når det gælder grovfoder. Jacob Stensig er 40 år gammel og har drevet stedet uden for Holstebro i 10 år.
Fra start blev ensileringsmidler et af de håndtag, han valgte at rykke i, for at gøre græsensilagen endnu bedre.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her