Stor bredde i nyhedsstrømmen fra Brøns

Med en så bred produktportefølje, som sønderjyske Brøns Group repræsenterer, er listen over spændende nyheder, som firmaets folk kan præsentere på årets Agritechnica, tilsvarende lang.

Der er stor bredde på produktporteføljen hos sønderjyske Brøns Group. Derfor har de også en lang række nyheder at præsentere på Agritechnica.

Flere produkter har modtaget officielt hæder. Det gælder blandt andet sølvmedalje til 3A – Advanced Automation and Autonomym som Amazone er involveret i sammen med Claas og AgXeed, og til Krones nye slibesystem til finsnitterne, samt CurveControl på Amazones gødningsspredere.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Agritechnica 2023

Drag fordel af internationale eksperters specialviden og klæd dig på til fremtidens landbrug, når Effektivt Landbrug stiller skarpt på Agritechnica 2023.

Læs mere her

Læs mere om Marken til foråret

Optimer din forårsindsats i marken med nøje planlagt jordforberedelse, strategisk såning og effektiv implementering af efterafgrøder. Her kan du dykke ned i de seneste landbrugsteknikker og få inspiration, der klæder dig på til at maksimere din afgrødes sundhed og udbytte.

Læs mere her

Læs også