Ledelsesrokade: Fødevarekoncern finder ny direktør internt

Dagrofa, der er en af landets førende fødevarevirksomheder, har valgt at ændre i sin topledelse.

Det betyder, at Michael Christensen er udnævnt til ny adm. direktør i Dagrofa Foodservice.

Den interne forfremmelser sker som led i afrundingen af strategiperioden #FremgangSammen, hvor Dagrofa de seneste tre år har skabt betydelig vækst. Skiftet i ledelsen sker nu, så man i fællesskab sætter de strategiske ambitioner frem mod 2028, lyder i en pressemeddelelse.

- Michael har de seneste fem år leveret stærke resultater, været en samlende leder og skabt stærke relationer med vores købmand og leverandører. Derfor glæder det mig, at Michael nu vil fortsætte udviklingen af Danmarks bedste foodservicevirksomhed, siger Tomas Pietrangeli, der er koncernchef i Dagrofa.

Michael Christensen ser ligeledes frem til at tage stafetten videre i fødevarekoncernen.

- Sammen med vores mange dygtige medarbejdere vil jeg arbejde for at gøre det nemmere at drive et køkken. Jeg går ydmygt, men også ambitiøst til opgaven, for jeg ved, at vi sammen med alle de professionelle kunder kan udvikle »maddanmark« til at være endnu mere innovativt og bæredygtigt, siger han.

Michael Christensen er allerede startet i sin nye stilling, hvor han afløser den nu tidligere adm. direktør Niels Niles Frandsen.

Udover udnævnelsen af Michael Christensen som ny adm. direktør er også Jesper Bjerring blevet udnævnt til ny kategoridirektør i Dagrofa-koncernen. Han kommer fra en stilling som kommerciel direktør for Menu.

Læs også