Blev kaldt et scoop for Seges: Kvægfagchef stopper i stillingen efter blot et år

For et år siden var det med stor fanfare og superlativer, at man havde hyret Ninna Westphael i rollen som Fagchef for Kvæg i Seges Innovations afdeling for Husdyr. Nu er parterne gået hver til sit.

- Vi har gjort et scoop med ansættelsen af Ninna Westphael: Vores nye fagchef har en formidabel karrieremæssig ballast til at kunne gøre en reel forskel for organisationens interessenter.

Sådan lød ordene, da Ninna Westphael blev ansat som kvægfagchef i Seges Innovation 1. september 2023. I dag lidt over et år senere, er det en anden historie, da hun ikke længere er ansat i virksomheden.

Det fremgår af et opslag den nu tidligere fagchef har lagt op på LinkedIn.

- Fra og med i dag er Seges Innovation ikke længere min arbejdsplads. Det er jeg selvfølgelig ærgerlig over, men respekterer også at vore veje pt ikke længere kan følges. Uddyber gerne ved henvendelse og giver “my side of the story”, skriver hun blandt andet i opslaget.

Trods budskabet om åbenhed og uddybelse, har hun overfor Landbrugsavisen udtalt, at håndsrækningen ikke gælder medieudtalelser.

Det er blot to uger siden, at Effektivt Landbrug havde et længere interview med Ninna Westphael om gode råd til danske kvægbrugere i forhold til CO2-afgift.

Læs også