Nordjysk kro giver restprodukter nyt liv

Under konceptnavnet »Bonden, kokken og virksomheden« har Halkær Kro søsat en række workshops, der skal forbinde alle ledende i fødevareproduktionen med at arbejde med produktudvikling og reduktion af madspild.

På den økologiske Halkær Kro i Himmerland har mad, fællesskab, kultur og lokal forankring været omdrejningspunktet siden 1992. Ambitionerne fik imidlertid ekstra medvind med 15 millioner kroner, der anvendes til ombygning af stedet til et moderne madkulturhus, der skal stå færdig i 2023. Samtidig har man haft stor succes med lanceringen af innovationskonceptet »Bonden, kokken og fødevarevirksomheden«, hvor madhuset skal samle og styrke den lokale økologiske fødevarekæde fra jord til bord i et un

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også