I 30 år har Pouls satsninger sikret Thise fremgang

Beslutningen om at overtage varetagelsen af nu et af landets største mejerier blev gennemført i løbet af en enkelt uge, da Poul Pedersen i 1992 blev ejer af det private mejeri Dybbækdal og mejeribestyrer for Thise Mejeri. Nu kan han fejre 30-års jubilæum i topchefsposten som direktør for Thise Mejeri – og selv om han elsker at side for bordenden, har han måtte sande, at ansvaret også til tider kommer med en pris.

De første leveår som økologisk mejeri var svære for Thise, efter en gruppe mælkeproducenter i 1988, sammen med Poul Pedersens far, grundlagde selskabet.

Problemerne med at skabe indtjening gentog sig i 2006, da mejeriet som det første i Danmark begyndte at producere det islandske morgenmadsprodukt skyr.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Direktørtid

Følg med, når vi stiller skarpt på topcheferne i de største virksomheder inden for landbrugs- og fødevareindustrien.

Læs mere her

Læs også