Udviklingsvirksomhed starter netværksgruppe om fremtidens fødevarer

Udviklingsvirksomheden Fomento har hidtil beskæftiget sig med netværksgrupper med emner som personlig udvikling, karriereudvikling og vidensdeling. Nu samles en helt ny netværksgruppe, hvor hovedfokus er at undersøge hvilke varer, fremtidens fødevareproducenter skal producere.

Hvad skal den danske fødevaresektor leve af?

Det spørgsmål har mange måske stillet sig selv over de seneste år, hvor der har været en øget bevågenhed omkring klimaaftrykket af de konventionelle produktionsformer inden for fødevareerhvervet, herunder den CO2-tunge produktion af kød- og mejeriprodukter.

Nu vil udviklingsvirksomheden Fomento i januar 2023 afholde sit første netværksmøde i gruppen »Fomento Future Food« med grundlægger og facilitator Frederik Petersen i spidsen.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også