Har hjulpet 400 virksomheder med ESG-rapporter: Farmbrella får erfaren brancheprofil i folden

Landbrugsnetværket Farmbrella har gennem de seneste tre år hjulpet ejere og ledere i agro-sektoren samt SMV’ere med alt fra grøn omstilling og digital transformation til styrkelse af bestyrelsesarbejde. Nu vil netværket fokusere endnu mere på ESG-dagsordenen, og det skal lykkes med en erfaren kvinde på området, der har hjulpet 400 små og store virksomheder med ESG-rapportering.

Fra 1. januar 2024 sætter taksonomiforordningen nye krav for dokumentation for bl.a. landbrug i forhold til ESG-afrapporteringer. Landbruget skal altså forberede sig på, at der stilles krav om, at virksomheden udarbejder en omstillingsplan, der beskriver, hvordan virksomheden vil håndtere ESG-risici.

Der bliver altså i langt højere grad stillet krav til ESG – altså, hvordan en virksomhed styrer sin drift for at reducere sin negative indvirkning på f.eks. miljø og samfund.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om ESG

ESG-rapporten kan være en hjælp for landmanden til at tiltrække investeringer. Målet med ESG er at skabe en ansvarlig forretningsmodel, der gavner både virksomheden og samfundet.

Læs mere her

Læs også