Trods grønt lys fra forskere: Hospitaler er skeptiske over for plantemad

Planteslagterne har i samarbejde med Københavns Universitet netop afsluttet et forskningsprojekt, der undersøgte, hvordan man opfylder hospitalernes stringente ernæringskrav med plantebaserede fødevarer. Nu står de klar med løsningen, kapaciteten og viljen – men afventer den endelige ordre fra hospitalerne.

Kan man sikre det samme høje protein-niveau, som karakteriserer kød med en plantebaseret kost?

Det spørgsmål har Planteslagterne forsøgt at svare på i samarbejde med Københavns Universitet (KU) med et mål om at afsætte deres plantebaserede løsninger til landets hospitaler. Og svaret er nu klart – i hvert fald hvis man spørger virksomhedens adm. direktør og medstifter Emil Andersen:

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også