Marked 12-10-2022 07:13:04 Stolt, fransk fødevareindustri ændrer opskrifter efter stigende ægpriser Verdens ægproduktion forventes at falde for første gang i en årrække efter at have været konstant stigende. I Frankrig er priserne steget mere end i andre lande efter et voldsomt fald i produktionen. Produktionen af æg er faldet med otte procent i Frankrig, hvilket får priserne til at stige, og det franske køkken til at ændre i sine opskrifter. Foto: Pixabay Alexander Dornwirth ad@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Alexander Dornwirth Gem Den værste fugleinfluenzakrise nogensinde kombineret med de konstant stigende energi- og fodermokostninger har fået franske fødevarevirksomheder til at sænke produktionen eller ændre i sine opskrifter, skriver Reuters. Vil du læse mere? Prøv to måneder til én måneds pris. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs også Burægsintention møder skepsis: - Keep on dreaming, Rasmus Prehn