Sort boks forbinder Kvernelands redskaber

Med Kverneland Sync sikrer Kverneland nu mobilnetværksforbindelse til alle redskaber med eller uden Isobus-terminal.

Det er efterhånden lige meget, om der er tale om en harve eller en selvkørende sprøjte. Redskaber skal forbindes digitalt, og nu lancerer Kverneland en lille sort boks med navnet Kverneland Sync, som løser netop den opgave.

Kverneland Sync sørger for, at redskabet altid er forbundet med Kvernelands onlinetjenester, uanset om du har en Isobus-terminal eller ej. Ved hjælp af en mobilnetværksforbindelse eliminerer den såkaldte »Always Connected«-funktion behovet for manuel synkronisering, og den forbedrer effektiviteten og giver mulighed for problemfri dataoverførsel mellem Isomatch FarmCentre-programmet og Kverneland ServiceCentre.

- Kverneland Sync er bygget på et fundament af produktivitet, kvalitet og vækst, og er det næste skridt inden for landbrug med fokus på tilslutningsmuligheder og driftseffektivitet, lyder det i pressemeddelelsen fra Kverneland.

Problemfri overførsel

Ifølge Kverneland sikrer Kverneland Sync med problemfri dataoverførsel, at alle oplysninger er let tilgængelige i IsoMatch FarmCentre, Kvernelands integrerede bedriftsstyringsplatform.

Det forenkler opgaverne ved at muliggøre realtidssporing af driftsadfærd og diagnostiske fejlkoder, og det giver detaljeret rapportering og sikker datalagring. Brugerne nyder også godt af fjernsupport via Kverneland ServiceCentre, så teknikerne kan analysere data og løse problemer hurtigt, selv på afstand.

Nye funktioner

Kverneland Sync går ud over tilslutningsmulighederne og tilbyder det, Kverneland kalder et væld af innovative funktioner, der har til formål at optimere driften på gården.

- Kverneland Sync repræsenterer et betydeligt fremskridt inden for landbrugets tilslutningsmuligheder og produktivitet

Karl Engelbrecht, direktør for digitale kundeløsninger, Kverneland Group

Fra synkronisering med Kvernelands redskabsapps til præcis sporing og geofencing-funktioner kan landmænd opleve automatiseret driftsdokumentation, forbedrede sikkerhedsforanstaltninger og præcis opgaveplanlægning som aldrig før.

- Kverneland Sync repræsenterer et betydeligt fremskridt inden for landbrugets tilslutningsmuligheder og produktivitet. Gennem problemfri integration af redskaber med digitale værktøjer giver vi landmænd mulighed for at maksimere rentabilitet, vækst og succes gennem dataanalyse og præstationsmåling i realtid, siger Karl Engelbrecht, direktør for digitale kundeløsninger hos Kverneland Group.

Læs også