Janni Lysgaard: - Få funktionalitet og personlighed til at gå op i en højere enhed

Valtra Unlimited Studio har i løbet af de sidste 10 år leveret skræddersyede traktorer tilpasset landmænd og andre traktorføreres specifikke behov og ønsker. Dette unikke koncept giver brugerne mulighed for at designe, tilpasse og skræddersy deres Valtra-traktor i henhold til deres specifikke arbejdsopgaver og ønsker.

Ifølge Janni Lysgaard, der er Marketing Specialist hos Valtra Danmark, tilbyder Valtra Unlimited Studio-konceptet uanede muligheder for at få skræddersyet netop den traktor, kunden har behov for. Fantasien sætter næsten ikke grænser for mulighederne.

- Uanset om man har behov for ekstra styrke, udstyr, komfort eller teknologi, er Valtra Unlimited designet til at imødekomme brugernes mange behov. Dette er noget, der ifølge Janni Lysgaard gør Valtra til en unik spiller på markedet. Valtra har et stort fokus på kunderne og deres behov. Som det eneste traktorbrand tilbyder vi fabriksmonterede specialløsninger, uanset om det drejer sig om mindre tilpasninger af for eksempel interiøret eller store speciallavede løsninger med kraner, lifte og andre redskaber, siger Janni Lysgaard og fortsætter:

- Der findes utallige unikke designkombinationer, der passer til alle kunders specifikke opgaver og behov. Med Unlimited Studio kan man også sætte sit eget personlige præg på sin Valtra-traktor ved valg af farve, hvilket giver kunderne mulighed for at skille sig ud og gøre traktoren unik.

Valtra tilbyder et bredt farvevalg

- Valtra er det eneste traktorbrand, der tilbyder et bredt spektrum af farver, der passer til både smag, personlighed og de redskaber, der anvendes. Uanset om man foretrækker en dristig og iøjnefaldende farve eller en mere afdæmpet og elegant nuance, findes det perfekte match hos os. Farverne spænder fra de mere klassiske landbrugsfarver som rød, grøn og blå til mere unikke valg som orange, gul og lilla.

- Valget af farve på en Valtra-traktor er derfor ikke blot en æstetisk beslutning, det er også en måde at udtrykke temperament og personlighed på. Traktorfarven har altid været et stort emne og en temperamentssag inden for landbrugsverdenen. Valtra ønsker at være - den frække dreng i klassen - ved at tilbyde kunderne en bred farvepalette at vælge imellem. Uanset om man er mest til blå, grøn eller rød, kan Valtra levere en traktor i den ønskede farve, slutter Janni Lysgaard.

Læs også