Danish Agro melder klar til efterårets Agromek

Der bliver særligt mulighed for at dykke ned i digitalisering, når man besøger Danish Agros stand på Agromek fra den 26. til den 29. november.

Digitalisering er i højsædet hos Danish Agro, når besøgende på Agromek Herning kan se frem til at gå på opdagelse blandt landbrugsmaskiner fra stærke producenter som Claas, Bednar, Fliegl , Agrifac, Farmtrac og VM Loader.

Samtidig bliver det muligt at se nærmere på ét af de produkter, der sidst er blevet føjet til porteføljen hos Danish Agros maskinforretninger over hele landet, nemlig de autonome markrobotter fra AgXeed.

Danish Agro er nemlig at finde på messens største stand, hvor koncernen også præsenterer de nyeste digitale værktøjer og hjælpemidler til dokumentationen så som Cropline MaskinData, SoilOptix Markscanning, CLAAS Connect og Cordulus Vejrstationer.

- Digitale løsninger vil i år fylde mere på vores stand end sidst, da dokumentation og præcision bliver en større og større del af landmændenes hverdag. På vores stand vil kunderne kunne se og blive klogere på vores nyeste løsninger inden for smart farming med teknologier og maskiner samt opleve, hvordan Danish Agro kan binde hele bedriften sammen, siger Jens Skifter, koncerndirektør i Danish Agro Machinery.

Skaber værdi hele vejen rundt

Cropline MaskinData er en ny spændende løsning til blandt andet eftermontering, da det tilbyder en dataløsning, som fungerer automatisk på tværs af alle traktormærker inkl. ISObus redskabsdata. Dermed dokumenteres alt og gemmes online til senere analyse og løbende dokumentation.

- Vi håber naturligvis altid på at skabe nye relationer til både kunder og leverandører, men det vigtigste for os på messen i år er at udbrede budskabet om, at Danish Agro er en samarbejdspartner, som tilbyder det, som skaber værdi for landmanden og hans medarbejdere - hver dag - hele vejen rundt, fortæller Jens Skifter.

I front med den grønne omstilling

Med Danish Agro ombord tager Agromek 2024 allerede nu form, og det vækker begejstring hos Agromek-ledelsen.

- Vi er meget glade for nu sammen med Danish Agro at kunne meddele, at de er med på Agromek 2024. Vi glæder os over at Danish Agro ser Agromek som en messe, der kan tiltrække gæster fra deres markeder i Nordeuropa, udtaler Sten Andersen, formand for Agromek og direktør i Dan Egtved A/S.

Han ser frem til at vise Agromek 2024 frem, hvor dygtige leverandører og fremsynede landmænd kan møde hinanden.

- Danske landmænd er i front med den grønne omstilling, hvor de anvender den nyeste og fremmeste teknologi, og det gælder især på digitalisering, indsamling og brug af data.

Skal inspirere til udvikling

- Gæsterne på messen kommer for at se nye maskiner og nye grønne løsninger, og her kommer vi til at stå stærkt i 2024-udgaven af Agromek, siger Sten Andersen.

Han bakkes op af Michael Husfeldt, som er adm. direktør i Danish Agros danske importselskab for maskiner.

- Agromek er en vigtig mulighed for at fremvise produkterne og demonstrere, hvordan virksomhedens løsninger kan skabe værdi for landbruget i Danmark. Det gælder for os om at benytte muligheden for at få landmanden i tale, så vores målsætning for Agromek er, at de efter messen skal gå hjem og tænke, at han eller hun kan se en fremtid for sin bedrift i samarbejde med Danish Agro og føle sig inspireret til at udvikle og vækste ind i fremtiden, siger Michael Husfeldt, der understreger, at Agromek handler om mennesker, relationer og erfaringsudveksling.

Læs også