Fjerkræformand: - Vi er klar til at levere til verdens stigende efterspørgsel

- Vi producerer det, der efterspørges, lyder det fra fjerkræformand, der glæder sig over at se ind i en fremtid, hvor verden vil efterspørge stadig mere kyllingekød.

I 2031 vil 47 procent af al verdens kød være fjerkrækød. Det fremgår af FAO og OECD’s seneste fælles prognose OECD-FAO Agricultural Outlook 2022-2031.

Tallene glæder landmand Martin Hjort Jensen, der er formand for Landbrug & Fødevarer Fjerkræ.

- Som jeg siger til mine kollegaer, så skal vi glæde os over, at vi ser ind i en så positiv fremtid, hvor det tegner til, at fjerkrækød i stigende omfang vil blive valgt i stedet for andre kødtyper.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også