Ny montagehal vises frem: Åbent hus ved Manna Traktor

En 600-kvadratmeter stor montagehal skal vises frem, når Manna Traktor, torsdag den 30. november, fylder den med maskiner og inviterer til åbent hus.

Indehaver af Manna Traktor, Michael Jensen, glæder sig til at slå dørene op til åbent hus den 30. november.

De glæder sig ved Manna Traktor i Vendsyssel. Torsdag den 30. november inviterer de til åbent hus, for første gang siden corona-pandemien.

- Det er simpelthen så dejligt. Folk har også spurgt meget ind til hvornår der igen er åbent hus, siger Michael Jensen, som er indehaver af virksomheden.

Mest af alt glæder Michael Jensen sig til at vise stedets nye montagehal frem. En hal, som blev bygget i sommers, og som på dagen vil blive fyldt med maskiner.

- Der kommer noget fra JCB, Amazone, Krone, Deutz og så videre. Og så kommer der også lidt nyt - alt fra brakpudsere til tallerkenharver, fortæller Michael om det 600 kvadratmeter store hal. Man kan blandt andet glæde sig til at se den første elektriske JCB-minilæsser.

Åbent hus er, medmindre der kommer en pandemi i vejen, en årlig tradition ved Manna Traktor. En tradition som plejer at tiltrække omkring 600-700 mennesker.

- Vi glæder os. Vi glæder os simpelthen til at slå dørene op igen.

Manna Traktor holder holder åbent hus torsdag den 30. november fra 10.00-22.00, og der vil selvfølgelig være lidt godt til ganen.

Læs også