Agrisys leverer foderanlæg til gigantfarm i Kina

7.700 årssøer med full-line produktion af slagtesvin. Så stor bygges den svinefarm i Kina, som danske Agrisys netop har solgt foderanlæg til

- Vi har netop indgået aftale om levering af komplet fodringsystem til 7.700 Danavl-søer med full-line produktion af smågrise og slagtesvin er til Scandinavian Farms Pig Industries i Kina.

Sådan lyder det med tydelig stolthed og tilfredshed fra Mikael Kirk, der er ejer af det danske fodersystemfirma Agrisys.


Virksomheden skal blandt andet levere 131 foderstationer til elektronisk sofodring (ESF) til løsgående drægtige søer i 32 stabile grupper på hver 200 søer med fire foderstationer pr. gruppe.

Mikal Kirk forklarer videre, at Scandinavian Farms Pig Industries også har købt 32 centrale enheder til automatisk brunstkontrol og frasortering af drægtige søer. Men frasorteringsanlægget vil eksempelvis også blive brugt til at frasortere eksempelvis søer, der har tabt øremærket.

Endelig vil anlæggets 2.040 farestier vil alle blive indrettet med Agrisys' »Kompaktfeedere«, hvor soens foderkurve kan indstilles individuelt

Soanlægget til de 7.700 søer bliver med tilhørende full-line produktion af slagtesvin. Hertil skal Agrisys levere 29 foderanlæg til 29 stalde med 5 sektioner i hver og dertil hørende 145 sorteringsvægte til slagtesvin i storstier med 420 stk. i hver.

Ud over det lyder ordren på 36 sneglesiloer og 57 foderanlæg til so farmen.

- Farmen vil blive bygget indefra og ud, og vil løbende blive taget i brug, efterhånden som den bygges, forklarer Mikael Kirk, der forventer, at noget af det første vil blive taget brug omkring april måned og det sidste i 3. kvartal 2016.



Læs også