Indeholder 50 procent grøntsager: DC tester banebrydende bøf på Smukfest

Skal du på Smukfest, får du i år mulighed for at teste et nyt produkt fra Danish Crown.

Fødevarevirksomheden er nemlig klar til at teste en helt ny bøf, som indeholder 50 procent kød og 50 procent grøntsager og er et af Danish Crown Veef hidtil største innovationsprojekter.

Årsagen til den nye bøf er, at flere forbrugere gerne vil spise mindre kød, ligesom kantiner og offentlige køkkener også viser stor interesse for kombiprodukter.

- Vi har arbejdet meget målrettet med at sammensætte en kombination af grøntsager, som understøtter og fremhæver kødets naturlige smag. Vores nye burgerbøf indeholder derfor en kombination af flere grøntsager, fordi de til sammen bidrager til både umamismagen og fastholder den helt rigtige konsistens. De første tilbagemeldinger, vi har fået fra de kokke, der tester produkter for os, har bekræftet det, så nu skal vi høre, hvad forbrugerne mener, fortæller Pia Mejl Krautwald, der er ansvarlig for produktudvikling i Danish Crown Beef.

Derfor har Danish Crown samarbejdet med en række specialister for at opnå den helt rigtige konsistens i bøffen, men hvilke grøntsager burgerbøffen indeholder forbliver indtil nu en forretningshemmelighed.

Den nye burger har fået navnet Walthers Burger og er opkaldt efter Smukfests maskot.

Læs også