Fremtiden på plads: Tidligere Danpo-direktør bliver topchef

I starten af august blev det meldt ud, at Kasper Lenbroch stopper som adm. direktør i kyllingekoncernen Danpo ved udgangen af denne måned. I stedet tiltræder Claus Hein, som ny direktør i Danpo den 1. september. Han kommer med mange års erfaring i Danish Crown og har tidligere været adm. Direktør for Friland.

Mens navnet på afløseren blev offentliggjort, blev der ikke meldt noget ud om fremtiden for Kasper Lenbroch. De mulige spekulationer om hans fremtid er dog slut.

Det er nemlig blevet offentliggjort, at han tiltræder som adm. direktør i den Maj Invest-ejede fødevareproducent Good Food Group. En opgave han ser frem til.

- Good Food Group har en bred og stærk produktportefølje og har klaret sig godt i et udfordrende marked. I tæt samarbejde med alle medarbejderne og den øvrige ledelse ser jeg frem til at levere og videreudvikle kundeorienterede løsninger, der skaber værdi for vores kunder og sikrer fortsat vækst i omsætning og ikke mindst indtjening for Good Food Group, siger han i en pressemeddelelse.

Kasper Lenbroch tiltræder i sin nye stilling den 2. oktober.

Læs også