Slagterichef vil holde familiens livsværk på egne hænder

Himmerlandskød står som en af de tilbageværende kreaturslagterier, der har overlevet udskillelsesløbet i Danmark. Nu skal topmoderne slagterifaciliteter sikre virksomhedens eksistens og udvikling. En virksomhed, som ejer og direktør Lars Andersen gerne ser blive i familien.

I det råkolde og snedækkede december-landskab tårner der sig pludselig en stor betonbygning op på vejen gennem Himmerland. 

Her ved lille Aalestrup har Danmarks største private slagteri, Himmerlandskød, valgt at samle sine aktiviteter i nye og moderne faciliteter, der bruger noget af det senest udviklede udstyr til kødforarbejdning. For manden bag Himmerlandskød, adm. direktør og medejer Lars Andersen, er bygningen dog mere end bare betonelementer, skruer og beslag.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Direktørtid

Følg med, når vi stiller skarpt på topcheferne i de største virksomheder inden for landbrugs- og fødevareindustrien.

Læs mere her

Læs også