Danish Farmers Abroad får ny sekretariatsleder

Johannes Hansen meddelte før sommerferien til bestyrelsen i Danish Farmers Abroad (DFA), at han ønsker at stoppe som sekretariatsleder i foreningen pr. 1. oktober. Det oplyser foreningen på sin hjemmeside.

- Danish Farmers Abroad har de sidste næsten 11 år været begunstiget af at have Johannes siddende ved roret. I denne periode er foreningen vokset betydeligt og blevet til det, som Danish Farmers Abroad i dag er og står for. Et netværk for os alle, der enten er ejere, ledere, leverandører eller på anden måde interessenter af foreningen. Vi har meget at sige tak til Johannes for, skriver foreningen.

Bestyrelsen oplyser i den forbindelse, at det er lykkedes at lave en aftale med Tom Axelgaard, som tager over efter Johannes Hansen. Tom Axelgaard er grundlæggeren bag den internationale fødevarevirksomhed Goodvalley og har siddet i bestyrelsen i DFA siden sidste valg.

- Vi siger derfor velkommen til endnu et ikon indenfor landbruget, der har sat sit præg på udviklingen af dansk landbrug i udlandet. De næste par måneder vil Johannes og Tom arbejde sammen om overdragelse af opgaverne, skriver foreningen, hvortil der tilføjes:

- Vi har meget at takke Johannes for. Derfor håber vi også, I vil være med til at fejre ham ved en afskedsfest fredag d. 27. januar 2023, som vi holder i forlængelse af generalforsamling og konference.

Læs også