Virksomhedsstof 17-03-2021 15:29:33 Risottoo good to go: Irma serverer risotto lavet af overskudsmad I uge 12 sætter Irma og Too Good To Go fokus på madspild. Det gør de ved at servere smagsprøver på “overskuds-risotto” fra en foodtruck. Risottoen er lavet af overskudvarer fra Irmas butikker og vil blive serveret på udvalgte steder i København. Foto: Too Good To Go Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem Dagligvarekæden Irma har siden 2017 solgt lykkeposer med overskudsvarer via madspildsappen Too Good To Go. Men hvad gemmer der sig egentlig i de poser? Hvordan er kvaliteten? Og hvad kan man bruge indholdet til? Vil du læse mere? Prøv to måneder til én måneds pris. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs også Nyt indspark i madspildskampen: Kunder kan bekæmpe madspild i Netto-app Grønt nyt på hylderne: Irma sælger salat fra vertikalt landbrug Fyraftensøl med god samvittighed: Overskudsøl sælges i stor stil fra i dag