H.K.H. Kronprinsen deltager i Seges' klimakonference

H.K.H. Kronprinsen deltager ved den internationale klimakonference Agri-Food & Climate Circle, der er arrangeret af Seges Innovations og afholdes den 10. og 11. maj.

Konferencens program består både af præsentationer af projekter og grønne idéer, paneldiskussioner og debatter. Udover Kronprinsen vil også topcheferne fra Arla Foods, Danish Crown og Carlsberg, samt en række topforskere fra hele verden være til stede.

- For at nå i mål med de nødvendige reduktioner af drivhusgasser i sektoren skal vi have alle perspektiver på banen og arbejde tæt sammen på tværs af sektorer og landegrænser. Vi er glade for, at kronprinsen i lighed med en lang række store kapaciteter fra erhvervslivet og forskerverdenen bidrager aktivt til at få løst den globale klimaudfordring, udtaler Lisbeth Henricksen, direktør for innovation i Seges, i en pressemeddelelse. 

Konferencen har syv hovedfokusområder, heriblandt bæredygtig anvendelse af jorden og bæredygtig husdyrproduktion. Kronprinsen skal holde den afsluttende tale på konferencen. 

Læs også