Reducerer madspild: Fynsk slagteri samarbejder om bæredygtig fond

I en fælles mission om at reducere madspild og skabe madoplevelser i særklasse har slagteriet Grambogård og fødevareproducenten Reduced omdannet restproduktionen fra slagteriet til kvalitetsprodukter, der kan købes hos Dagrofa Foodservice.

»One man's trash is another man's treasure«.

Sådan lyder det engelske ordsprog, hvis danske sidestilling er »Den enes død, den andens brød«, og dækker over, at tab og ulykke, der rammer nogen, kan være til gavn for andre. Og det gør sig gældende her.

Ved Tommerup på Fyn ligger slagteriet Grambogård, der er kendt for sit fokus på dyrevelfærd og kvalitetskød med udvalgte lokale landmænd, som sikrer, at dyrene får en god og tryg opvækst.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også