DM&E kommer med et bredt udsnit af maskiner

DM&E Fyn møder talstærkt op på Det Fynske Dyrskue med maskiner inden for både entreprenør og kloakmester, maskinstation samt skoventreprenør.

Igen i år bliver det muligt at komme på køretur i de store maskiner.

DM&E – Danske Maskinstatiioner og Entreprenører – står igen i år på stand 101 og 102.

- Vi møder talstærkt op, og er klar til at tage imod gæster. Vi i DM&E Fyn er klar til at vise alle de forskellige typer af opgaver, som vi kan udføre og har maskiner på standen indenfor entreprenør og kloakmester, maskinstation samt skoventreprenør, siger Helle Lundsgaard, formand for DM&E Fyn.

Godt sted at mødes

Hun bekræfter, at det er et godt sted at møde både nye og gamle kunder, og at især fællesskabet mellem de mange medlemmer af foreningen nyder godt af en weekend i dyrskuets tegn.

- Vi får snakket og hygget os kollegaer imellem, så vi prioriterer deltagelsen meget højt, siger hun.

DM&E fyn består af cirka 70 medlemmer, der arbejder indfor maskinstations-, entreprenør- og skovbranchen. På foreningens hjemmeside understreger de, at de prioriterer et godt kollegaskab, og at der hvert år inviteres til en række lokale arragementer, der sikrer det lokale sammenhold, skaber netværk og giver inspiratione til alle medlemmer. Det Fynske Dyrskue er et af de arrangementer.

Maskinringen

Sidste år åbnede Maskinringen på Det Fynske Dyrskue, og i år gentages succesen – bare endnu større.

I Maskinringen bydes maskinudstillerne ind, hvor de får mulighed for at fremvise og fortælle om deres landbrugsmaskiner. Ringen bliver i år endnu større, så der er mere plads til at køre rundt og fremvise end sidste år.

Maskinringen byder også de mange børn velkommen, og tilbyder dem en tur rundt i ringen i de store maskiner. En begivenhed som var yderst populær sidste år. De mange børn var ellevilde og stod troligt i den lange kø og ventede i spænding for at få lov til at få en tur i de kæmpestore maskiner.

- Det kan jeg bekræfte, siger Helle Lundsgaard, formand for DM&E Fyn.

- Vi glæder os til at give børn og barnlige sjæle en gratisk køretur i Maskinringen.

Traktortur i Maskinringen

Fredag den 7. juni: kl. 10.00 og kl. 14.00
Lørdag den 8. juni: kl. 14.00
Søndag den 9. juni: kl. 10.00

Læs mere om Dyrskuer 2024

Dyrskuerne er et vigtigt samlingspunkt for lokalsamfundene på landet. Samtidig kan det være en stærk indgang til landbruget. Her er alt, hvad du skal vide om årets dyrskuer.

Læs mere her

Læs mere om Det Fynske Dyrskue

Det Fynske Dyrskue finder sted fra fredag den 7. juni til søndag den 9. juni 2024, og byder på masser af sjov med spændende oplæg og maskinudstillinger.

Læs mere her

Læs også