Spar kraftfoder med frisk græs på foderbordet

Der kan være penge at spare på indkøbt kraftfoder, hvis man fodrer med frisk græs på foderbordet, viser erfaringerne fra et igangværende projekt – dog er der også forbehold at tage.

Irene Fisker, specialkonsulent, Innovationscenter for Økologisk Landbrug, fortalte på Kvægkongressen i februar om projektet »Staldfodring med frisk græs«, som tager udgangspunkt i et system, hvor der bliver hentet frisk græs hver dag ude på marken, og som så serveres på foderbordet foran køerne inde i staden.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Græs

Om der er tale om foder til dyrene, biogas eller om det indgår i markrotationen, er græs- og kløverarter af stor betydning for mange landmænd. Her kan du læse meget mere om emnet.

Læs mere her

Læs også