Teknologi 21-10-2020 11:50:55 Nordisk netværk skal udvikle kultiveret kød Et nyt netværk ledt af AU Food skal sætte gang i udviklingen af kultiveret kød med udgangspunkt i bæredygtige, nordiske ingredienser. Målet er at tage konkurrencen op med de udenlandske producenter. Det nye nordiske netværk skal sikre, at Danmark og resten af Norden kommer godt fra start, når fremtidens kødmarked i langt højere grad produceres i reagensglas og petriskåle. Victor Juul Grønbæk victor@effektivtlandbrug.dk Læs mere om Victor Juul Grønbæk Gem I en verden, hvor grøn og bæredygtig omstilling er på dagsordenen og forbrugerne råber højt om flere alternativer til traditionel kødproduktion skal man være omstillingsparat og idérig. Vil du læse mere? Prøv to måneder til én måneds pris. Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement. Allerede abonnent? Log ind Læs også Millioninvestering til hollandsk laboratoriekød Første land i verden: Singapore godkender salg af laboratorieoprettet kød Laboratoriebøffernes spørgsmål: Hvor stort er kulstofaftryk af kød, der dyrkes i laboratoriet?