AGCO får nyt bestyrelsesmedlem

Landbrugsmaskinegiganten AGCO udnævner Bob De Lange til bestyrelsen.

Den verdensomspændende producent og distributør af landbrugsudstyr, AGCO, udnævner Bob De Lange til bestyrelsen med virkning fra 1. januar 2021. Det skriver de i en pressemeddelelse mandag.

- Vi er glade for, at Bob har tiltrådt vores bestyrelse. Han har en omfattende digitaliserings- og distributionserfaring, og han har lederroller både i USA og internationalt. Hans erfaring vil give et vigtigt perspektiv og bidrag til vores bestyrelse, siger Martin Richenhagen, der er formand og administrerende direktør i AGCO Corporation. 

Bob De Lange er 51 og besidder stillingen som koncernchef hos Caterpillar Corporation, verdens største producent af entreprenørmaskiner. I sin nuværende rolle er han ansvarlig for ledelsen af Caterpillar-mærket og distributionsnetværket. 

Tidligere fungerede han som direktør for Caterpillar’s Construction Industries, der producerer rendegravere, gravemaskiner, læssemaskiner og traktorer. Virksomhed har en værdi på cirka 20 milliarder dollars.

Hans globale erfaring inkluderer ansvar for produktledelse over hele verden med arbejdsopgaver i Europa og Asien.

Om AGCO

AGCO er en af de globalt førende inden for design, fremstilling og distribution af landbrugsløsninger og leverer højteknologiske løsninger til landmænd verden over. AGCO-produkter sælges gennem fem kernemærker, nemlig Challenger, Fendt, GSI, Massey Ferguson og Valtra. AGCO blev grundlagt i 1990 og har hovedkontor i Duluth, Georgia, USA, og omsatte for 9,0 milliarder dollars (cirka 57 milliarder kroner) i 2019.

Læs også