AGCO tilføjer nyt navn til bestyrelsen

Den verdensførende landbrugsvirksomhed AGCO udvider bestyrelsesstaben med sit seneste medlem, Matthew Tsien fra General Motors.

I dag meddeler en af verdens største landbrugsvirksomheder, AGCO, at Matthew Tsien at er tilføjet til virksomhedens bestyrelse med virkning fra den 22. januar 2021.

- Vi er meget glade for at få Matthew til at deltage i vores bestyrelse, siger Eric Hansotia, formand og administrerende direktør for AGCO Corporation i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Hans rigdom af viden og erfaring med teknologi og produktudvikling vil være uvurderlig, når vi fortsætter med at udvikle AGCOs smarte løsninger til vores landmændskunder. Han vil give et vigtigt perspektiv og bidrag til vores bestyrelse.

Matthew Tsien er 60 år, og er Executive Vice President og Chief Technology Officer hos General Motors (GM) og præsident for General Motors Ventures. Mr. Tsien kom til GM i 1976 og har tjent i forskellige lederroller. I sin nuværende egenskab leder han fremtidens GM-teknologi og har ledelsesansvar for GM-forskning og -udvikling.

Tidligere besteg Tsien rollen som Executive Vice President og præsident for GM China, hvor han holdt P&L ansvar for GM's operationer i Kina og ledede et team bestående af 50.000 ansatte i flere jointventures. I løbet af sin tid i Kina opnåede GM hidtil uset vækst og bragte de teknologier, der ville muliggøre virksomhedens langsigtede succes i Kina, især inden for elektrificering og tilslutning.

Det nye bestyrelsesmedlem tog en Bachelor of Science grad i elektroteknik fra Kettering University, en Master of Science grad i elektroteknik fra Stanford University og en Master of Science grad i ledelse af teknologi fra Massachusetts Institute of Technology.

Læs også