Mulig milliard-handel: Tönnies-familien ønsker ifølge flere medier at sælge deres forretning

Det er foreløbigt stadig et rygte, at den tyske slagterigigant ønsker at sælge forretningen.

Tönnies-familien er tilsyneladende på randen til at sælge deres eget kødforarbejdningsfirma. Det skriver en række medier på baggrund af en agenturrapport torsdag.

- Det 50-årige firma fra Rheda-Wiedenbrück har undersøgt muligheder i flere måneder og forberedt sine tal til en salgsproces, siger folk, der er fortrolige med sagen fra Bloomberg-nyhedsbureauet, skriver det tyske Handelsblatt.

Tönnies kan begynde dialogen med potentielle købere i løbet af de næste par uger. Blandt andet ses konkurrenterne Tyson Foods, JBS SA og den kinesiske WH-gruppe som interesserede parter, skriver Pledge Times, der samtidig tilføjer, at en endelig beslutning om salg endnu ikke er taget.

- Vi vil ikke kommentere sådanne markedsrygter, sagde en Tönnies-talsmand til det tyske medie Spiegel.

Tönnies, der er baseret i Rheda-Wiedenbrück i Nordrhein-Westfalen, blev i særdeleshed genstand for offentlighedens interesse efter et coronaudbrud på hovedanlægget sidste år. Over 1.500 medarbejdere blev inficeret med virussen. Det blev Tysklands største lokale udbrud til dato, skriver det tyske medie WirtschaftsWoche (WiWo).

Læs også