Trecifret millioninvestering: Ingredienskoncern udvider i Holland

Den danske ingredienskoncern Palsgaard A/S investerer over 134 millioner kroner til en større udvidelse af den hollandske fabrik for at fordoble produktionen af sin plantebaserede fødevareemulgator, PGPR.

Juelsmindebaserede Palsgaard A/S har gjort sig bemærket med sin plantebaserede fødevareemulgator, PGPR (polyglycerol polyricinoleate), som er en co-emulgator, der primært bruges i chokoladeproduktion til at kontrollere flow, reducere viskositet og optimere støbning og omklædning. Det reducerer også fedtindholdet i margarines pålæg og er et yderst effektivt, plantebaseret farvespredende hjælpemiddel, der erstatter benzinbaseret voks i plast.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også