26-årige Sarah overtager Michelin-leverende ostemejeri: - Hvis jeg sagde nej, ville han lukke mejeriet, så jeg kunne ikke sige nej

Efter en længere periode med uvis skæbne for det Michelin-anerkendte ostemejeri på Møn, Hårbølle Mejeri, er mejeriet endelig kommet på nye hænder. Med ny selskabsform bliver mejeriet fremover styret af 26-årige Sarah Tejlmann Madsen, der har drømme om at tage mejeriets produkter til nye højder.

En ny epoke gryer på Møns renommerede ostemejeri, Hårbølle Mejeri.

Efter 13 års ejerskab har den tidligere mejerichef, 77-årige Per Sørup, givet stafetten videre til sin tidligere mejerielev, 26-årige Sarah Tejlmann Madsen.

Den nye direktør i mejeriet var i lærer på mejeriet i 2020-2022 og kom godt ud af det med den tidligere ejer. Hun fortæller, at Per Sørup over et halvt år har ringet nogle gange og spurgt, om hun ville overtage mejeriet. Og det var en gylden mulighed for hende.

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs mere om Generationsskifte

Det kan være en uoverskuelig opgave at lykkes med overdragelsen af landbrugsbedriften. Derfor stiller Effektivt Landbrug jævnligt skarpt på temaet »generationsskifte«.

Læs mere her

Læs også