1000 nye arbejdspladser: Kendt onlinesupermarked bygger stort distributionscenter

Onlinesupermarkedet Nemlig.com forbereder sig nu til virksomhedens største investering – et stort distributionscenter i Aarhus. Det nye center vil efter planen skabe over 1.000 nye arbejdspladser.

Efter en julehandel, der slog alle rekorder, har onlinesupermarkedet Nemlig.com nu igangsæt virksomhedens største enkeltstående investering til dato. Der skal nu opføres et stort distributionscenter på over 30.000 m2 ved Aarhus.

Nemlig.com’s leveringsområde dækker i dag 84 procent af de danske husstande, og alle varer pakkes fra virksomhedens på nuværende tidspunkt eneste distributionscenter i Københavnsområdet. Investeringen i det nye distributionscenter i Jylland handler derfor også om at kunne tilbyde en endnu bedre service til de mange fynboer og jyder, der igennem årene har ændret deres indkøbsvaner til at handle dagligvarer online.

Det nye distributionscenter glæder stifter og administrerende direktør i Nemlig.com, Stefan Plenge.

- Det er fantastisk, at vi nu kan annoncere denne store nyhed til glæde for vores mange loyale kunder i Vestdanmark, der nu kan se frem til en endnu bedre service i form af hurtigere levering, ligesom at de får langt flere leveringsintervaller at vælge mellem i alle døgnets timer,” siger Stefan Plenge i en pressemeddelelse.

1.000 nye arbejdspladser

Nemlig.com har ikke valgt at offentliggøre den samlede pris for opførelsen eller præcist hvordan indretningen af det nye topmoderne distributionscenter i Århus vil være. Dog melder onlinesupermarkedet, at beløbet er et stort trecifret millionbeløb. 

Distributionscenteret vil bygges op med køle- og frostrum, så alle typer af dagligvarer kan pakkes og leveres direkte til kunderne fra det nye center, dermed forkorte tid fra bestilling til levering. 

Der er også tænkt på bæredygtigheden i det nye byggeri. Det nye distributionscenter bliver eksempelvis drevet af 100 procent solenergi, hvilket er med til at imødekomme Nemlig.com’s vision om at blive Danmarks mest bæredygtige supermarked.

- Med denne investering forventer vi at skabe over 1.000 nye arbejdspladser i Østjylland indenfor lager og pakning samt specialister indenfor IT, kategori og HR. Vi går derfor allerede nu i gang med rekrutteringen af særligt lederne og specialisterne, så vi er klar til åbningen af distributionscenteret i 2022, afslutter Stefan Plenge.

Læs også