International landbrugsgigant rokerer i lederskabet

Den store maskinproducent AGCO har netop annonceret, at der vil blive foretaget en lederskabsrokade i virksomheden for at optimere kundefokus og styrke investeringer.

Den globale landbrugsvirksomhed AGCO, der er kendt inden for design, fremstilling og distribution af landbrugsmaskiner og -løsninger, meldte mandag ud, at foretage ændringer og tilføjelser til sit seniorlederteam for yderligere at øge kundefokus og styrke investering i præcisionslandbrug og digitale løsninger til at maksimere interessentværdien.

Robert Crain vil være Senior Vice President for det nyoprettede kundeoplevelsesteam, der har til opgave at levere den bedste sammenfattede kundeoplevelse i branchen. 

Seth Crawford har tilsluttet sig seniorteamet i den nye rolle som Senior Vice President for Precision Ag & Digital for at styrke AGCO’s forpligtelse til at levere brancheførende, smarte landbrugsløsninger. Seth Crawford tiltrådte AGCO i 2019 for at lede Fuse Connected Services and Technology-division efter 22-år hos Deere & Company. 

Derudover vil andre medlemmer af seniorteamet påtage sig ansvaret for AGCOs kernemærker for at maksimere brandværdien på hvert af deres regionale målmarkeder. Torsten Dehner vil være Senior Vice President med ansvar for mærkerne Fendt, Valtra og Challenger, mens Luis Felli vil være Senior Vice President med ansvar for Massey Ferguson-mærket.

Kelvin Bennett bliver også medlem af seniorteamet i rollen som Senior Vice President for Engineering efter Dr. Helmut Endres går på pension. Kevin Bennett har haft adskillige globale ledelsesroller inden for ingeniørarbejde gennem sin 14-årige periode hos AGCO. 

Tiffany Snyder, vicepræsident for strategi og transformation, er også blevet medlem af seniorteamet for at styrke AGCOs strategiudvikling og udførelsespraksis. Hun kom til AGCO i begyndelsen af 2020 efter en 25 pr hos Cargill Inc.

Eric Hansotia, der pr. 1. januar 2021 er AGCOs nye formand og administrerende direktør, ser positivt frem på virksomhedens fremtid med de nye positionsudfyldninger.

- AGCO har en historisk set fremvist stærke resultater gennem hele sin 30-årige historie. Jeg ser frem til at arbejde sammen med AGCO's ledelsesteam for at levere landbrugsfokuserede løsninger, der bæredygtigt fodrer vores verden i de kommende år.

Læs også