Planteblodopgør: Retssag udfordrer FDA-godkendelse af tilsætningsstof i Impossible Burger

Det amerikanske center for fødevaresikkerhed udfordrer FDA's godkendelse af et farveadditiv, der bruges til at få Impossible Foods’ plantebaseret burger til at "bløde" som ægte kød. Advokatgruppen hævder, at FDA's beslutning ikke var baseret på "overbevisende beviser" som krævet i reguleringen.

Ægte bøffer bløder! 

Sådan vil mange modstandere af den nye bølge af plantebaserede bøffer nok sige. Og det ved folkene bag den nu verdenskendte burgerserie, ’Impossible Burger’. Impossible Foods’ populære plantebøf blev også grundlaget for Burger Kings ’Impossible Whopper’, der tog verden med storm for et par år siden. 

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også