Ny økonomidirektør på plads i DC

Danish Crown har fået styr på nogle tunge poster, da Niels Duedahl for nylig blev præsenteret som ny adm. direktør. Nu er der også sat navn på koncernens nye økonomidirektør.

Anders Aakaer Jensen tiltræder stillingen efter at have leveret solid vækst over en årrække i Dovista-koncernen. Tidligere har han også været økonomidirektør i Bang & Olufsen, og før det var han 13 år hos Grundfos.

- Det er et privilegie for mig at få muligheden for at tage et stort medansvar for en af Danmarks største virksomheder. Jeg har stor respekt for det, landbruget og andelsbevægelsen har skabt gennem mange årtier, ikke mindst i form af ejerskabet af Danish Crown, siger Anders Aakaer Jensen og tilføjer:

- Både landbruget og Danish Crown står midt i store forandringer – det er forandringer, som er nødvendige og vil blive krævende. Jeg glæder mig meget til at tage arbejdshandskerne på og kaste mig over opgaverne sammen med Niels og den øvrige ledelse, og jeg ser ikke mindst frem til at møde de mange dedikerede medarbejdere.

Anders Aakaer Jensen tiltræder i Danish Crown senest den 1. december, hvor han afløser Thomas Ahle, der skifter til en lignende stilling i Stark Group.

Læs også