Ingredienspræsident med ny titel: DI Fødevarer vælger ny formand

Bestyrelsen i DI Fødevarer har valgt Erik Wiberg-Lyng som ny formand. Erik Wiberg-Lyng er President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances (IFF). IFF er desuden netop fusioneret med Dupont Nutrition & Biosciences, hvor Erik Wiberg-Lyng har været direktør i en årrække.

DI fødevarers bestyrelse har netop valgt ny formand i form af Erik Wiberg-Lyng, der er President for Ingredients Platform i den globale biotekvirksomhed International Flavors & Fragrances.

Erik Wiberg-Lyng afløser Allan Christiansen fra Lantmännen Schulstad, som træder tilbage fra bestyrelsen i forbindelse med sit jobskifte.

Om sit nye formandskab udtaler Erik Wiberg-Lyng:

Vil du læse mere?

Prøv to måneder til én måneds pris.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også